A Web Application Tools Comprising Utilization of an Artificial Intelligence - Sojka, Pavol, 1978-
V súčasnosti môže mnoho zdrojov údajov priniesť vlastníkom dodatočné informácie. Len málo čitateľov však dokáže tieto zdroje vyhodnotiť kvôli nedostatku vedomostí vo vedeckých oblastiach, ako je štatistika a matematika. Čiastočne vyriešenie problému a vytvorenie nástroja, ktorý implementuje kroky na uľahčenie tohto procesu.