Bilingvaľnyj analiz tekstovych značenij slov: vozmožnosti jego ispoľzovanija na jazykovych zanjatijach so studentami - inostrancami - Vazanova, Marina, 1976-
Článok rozoberá možnosti využitia dvojjazyčnej analýzy významov slov pri zoznamovaní zahraničných študentov s národnými regiónmi Ruskej federácie. Štúdium fungovania textových slov v kontaktných jazykoch (v tomto prípade ruština a čuvaština) pomocou komponentnej analýzy umožňuje študentom získať presnejšie pochopenie kultúr dvoch národov žijúcich spolu.