From Digital Investment to Economic Performance: Insights from EU25 Economies - Přívara, Andrej, 1983-
Účelom tejto štúdie je preskúmať vplyv digitalizácie na vybranú ukazovatele produktivity a efektívnosti v krajinách EÚ25. Tento výskum sa zameriava na vzťah medzi digitalizáciou, produktivitou práce a kapitálovou efektívnosťou, ktorého cieľom je poskytnúť informácie o tom, ako digitálna adopcia ovplyvňuje hospodársku výkonnosť.