The use of the Black-Scholes Model in Evaluating a Specific Strategic Opportunity of a Creative Industry Enterprise - Majdúchová, Helena, 1963-
Podnikanie v kreatívnych odvetviach kombinuje vysokú mieru neistoty s možnosťou nadpriemerných výnosov, pričom kľúčom k úspechu je odborná správa nehmotného majetku, diverzifikované financovanie a proaktívna inovačná stratégia. Ochrana autorských práv, flexibilné riadenie projektov a sofistikované postupy oceňovania tvoria piliere udržateľného rozvoja aj konkurencieschopnosti týchto podnikov.