Země značky vs. země původu: dvojí identita módy a její dopad na vnímání značky - Čuhlová, Renáta
Módne značky operujú v zloźitej spleti globálnych dodávateľských reťazcov. Zatiaľ čo sa jedna značka môže prezentovať ako francúzska, jej produkty vznikajú v Turecku, Indii alebo Vietname. Komunikačná stratégia storytelling a symboly miesto faktov. Origin-washing ako nová forma klamania v dobe etického marketingu.