Aktuálne trendy "módnych gigantov" v digitálnom marketingu - Almaksus, Lucia
Efektívny marketing v oblasti módy je nevyhnutný na to, aby značka získala pozornosť, udržala lojalitu zákazníkov a vytvorila si pevné miesto na trhu. Aktuálne trendy módneho marketingu sa neustále vyvíjajú v reakcii na zmeny v správaní spotrebiteľov, technologický pokrok a aktuálne spoločenské a environmentálne výzvy v konkurenčnom prostredí. Digitálne nástroje ako personalizácia, umelá inteligencia, CRM a marketingová automatizácia.