Aktuálne pravidlá pri investičnom majetku - Benková, Marcela
Základné pojmy – investičný majetok a prvotné použitie definované podľa zákona o dani z pridanej hodnoty. Oprava odpočítanej dane v súvislosti s investičným majetkom a úprava odpočítanej dane pri investičnom majetku podľa zákona o DPH s názornými príkladmi.