Marketing Mix Analysis with Emphasis on Generic, Convergence and Model Approaches to Environmental Production and Logistics: A Case Study of Selected Manufacturing Companies on the Slovak Market - Janikovičová, Sabina, 2000-
Táto štúdia poskytla komplexnú analýzu marketingového mixu výrobných spoločností na slovenskom trhu s dôrazom na implementáciu generických, konvergenčných a modelových prístupov k environmentálnej výrobe a logistike. Výsledky štúdie majú významný praktický prínos, pretože ponúkajú cenné poznatky pre manažérov a odborníkov v oblasti marketingu a environmentálneho manažmentu, ktorí sa snažia optimalizovať svoje stratégie a posilniť konkurenčnú pozíciu spoločnosti.