Impact of the COVID-19 Pandemic on the Global Stock Markets - Soldo, Lana, 1983-
Cieľom práce je poskytnúť prehľad najdôležitejších údajov a vedeckých zistení súvisiacich s bezprecedentným dopadom pandémie COVID-19 na globálne akciové trhy. Autorka ďalej predstavuje základ pre definovanie smeru ďalšieho výskumu, aby mohla pomôcť investorom, finančnému priemyslu a tvorcom politík lepšie pochopiť správanie investorov v kontexte kríz a reagovať efektívnejšie a účinnejšie, keď nastane ďalšia kríza.