Je rast americkej ekonomiky po finančnej kríze nižší? - Szomolányi, Karol, 1976-
Štúdia na dostupných oficiálnych údajoch preukáže, že od finančnej krízy v roku 2008 je priemerný americký rast HDP na obyvateľa štatisticky významne nižší.