Blockchain a kryptomeny – Základy, mýty, fakty a využiteľnosť v praxi - Badura, Peter, 1978-
Opísanie základov fungovania kryptomien a blockchainu, zhrnutie najzaujímavejších faktov a vyvrátenie najčastejších mýtov. Zámerom je abstrahovať od finančnej stránky a zamerať sa iba na technickú stránku problému.