Komparatívna analýza preferencií zamestnancov s ohľadom na ich pracovné očakávania a hodnoty - Ostrihoňová, Miroslava, 1975-
Zameranie na rozbor rozdielov v motivácii medzi generáciou Y a generáciou Z. Identifikovanie špecifík ich motivačných preferencií a poskytnutie odporúčaní pre personalistiku a manažérsku prax.