Environmentálne zdaňovanie, determinanty ovplyvňujúce správanie daňovníkov vo vzťahu behaviorálnych teórií - Vavrová, Katarína, 1960-
Zaoberanie sa environmentálnym zdaňovaním, ako súčasnou otázkou a zhrnutie hlavných determinantov, ovplyvňujúcich správanie a postoje daňovníkov k zdaňovaniu.