Náklady na vlastný kapitál ako faktor finančných rozhodnutí podniku - Stašková, Slavomíra, 1989-
Predkladaný príspevok sa zameriava na analýzu najčastejšie používaných metód kvantifikácie nákladov na vlastný kapitál, pričom hlavná pozornosť je venovaná predovšetkým modelu CAPM a APT.