Bibliometric Analysis of Information Security at Work from Home - Mihalčín, Samuel, 1999-
Pandémia COVID-19 spôsobila niekoľko významných zmien v existujúcich spôsoboch práce a prispela k zrýchleniu trendov, ktoré sa pozorovali v kontexte digitálnej transformácie pracoviska, rozšírenia práce z domu a zmeny organizácie práce už v období pred pandémiou.