Vplyv umelej inteligencie a digitalizácie na finančné rozhodovanie: Systematická literárna rešerš a analýza súčasných trendov - Banda, Federico, 2000-
Príspevok analyzuje hlavné trendy, prínosy, riziká a výzvy spojené s využívaním AI pri investičných stratégiách, hodnotení rizika, automatizácii procesov a personalizácii finančných služieb. Zvláštny dôraz je kladený na etické a regulačné aspekty, ochranu dát a dopady digitalizácie na trh práce.