Internet of Things in the Context of Digital Online Revolution in Marketing of Bosch Campaign LikeABosch - Dzilská, Zuzana, 1994-
V roku 2019 spoločnosť Bosch zverejnila kampaň LikeABosch propagujúcu produkty Bosch IoT. Na základe počtu zhliadnutí mediálnej kampane na youtube.com pod značkou #LikeABosch sa štúdia zameriava na identifikáciu počtu zobrazení. Výsledky naznačujú, že 70 % respondentov vidí pozitívny vplyv technológií.