Reglobalization: How Emerging Technologies Are Shaping the Global Trade - Bato, Vladyslav, 2000-
Technologická reglobalizácia pretvára globálny obchod integráciou nových digitálnych technológií, ako je umelá inteligencia, blockchain a automatizácia do dodávateľských reťazcov a medzinárodného obchodného riadenia. Skúmanie, ako tieto technológie narúšajú tradičné obchodné štruktúry, ovplyvňujú odolnosť dodávateľských reťazcov a menia geopolitickú konkurenciu a technologické vedenie.