Valuation of Life Insurance Contracts with Supplement Insurance - An Approach in the Context of IFRS 17 - Zelinová, Silvia, 1987-
Návrh modelu na oceňovanie portfólia termínovaných poistných zmlúv s doplnkovým poistením, ktoré kryje kritické ochorenia. Výška poistného závisí od výberu adekvátnych poistno-matematických predpokladov, ktoré podrobne opisujú poistno-matematické predpoklady a ich výber. Hlavným výstupom článku je kompletné oceňovanie produktu s doplnkovým poistením v kontexte oceňovania podľa IFRS 17.