Hodnotenie cien rezidenčných nehnuteľností na Slovensku: možné prístupy a ukazovatele - Cesnak, Martin, 1994-
Táto štúdia obsahuje prehľad indikátorov používaných v súčasnosti na hodnotenie trhu nehnuteľností a slúži ako metodická pomôcka k prehľadu indikátorov nachádzajúcich sa na webovom sídle Národnej banky Slovenska.