Komparácia legislatívneho, procesného, organizačného a finančného zabezpečenia európskych fondov v programovom období 2014-2020 na Slovensku a vo vybraných krajinách - Jánošková, Kristína, 1995-
Identifikovanie podobností a rozdielov v riadiacich a implementačných opatreniach na Slovensku a vo vybraných krajinách Európskej únie.