Možnosti zániku trestnosti trestného činu nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami - Kocúr, Patrik
Predkladaný článok sa zaoberá analyzovaním možností zániku trestnosti činu vo vzťahu k trestnému činu nedovolené ozbrojovanie a obchodovanie so zbraňami. V článku sa následne analyzujú možnosti uplatnia jednotlivých inštitútov zániku trestnosti s navrhovanými úpravami de lege ferenda vo vzťahu k inštitútu účinnej ľútosti, a to pri zohľadnení štatistických ukazovateľov už ukončených zbraňových amnestií.