Personality as a Key Determinant of the Organizational Silence in Iranian Startups - Seyedi, Seyedeh Samaneh
Vplyv osobnostných faktorov na organizačné mlčanie v startupoch. Skúmanie vzťahov medzi mlčaním, hlasom a osobnostným faktorom v organizácii. Charakteristiky, ktoré odlišujú startupy od tradičných malých spoločností. Skúmanie súčasného stavu startupov v cieľovej populácii v Iráne.