Socio-Economic Challenges of Migration Policy in Slovakia Amidst Labor Market Dynamics - Rahmat, Najib Rahman, 1993-
Táto štúdia skúma sociálno-ekonomické dôsledky migračných politík na Slovensku analýzou rozdielov v účasti na trhu práce medzi imigrantmi a osobami narodenými v Slovenskej republike.