Institutions, Digital Investment Potential and Productivity Growth in EU and Southeast Asia - Přívara, Andrej, 1983-
Táto práca skúma, ako digitalizácia – zahŕňajúca širokopásmovú infraštruktúru (základné pripojenie), investície do IKT (intenzita využívania) a elektronický obchod – ovplyvňuje rast produktivity v ekonomikách Európskej únie a juhovýchodnej Ázie. Taktiež skúma, či robustná inštitucionálna kvalita zvyšuje digitálne výnosy.