Hračky patria aj do potravín - Kapitánová, Tatiana
Zákazník ide na návštevu do domácnosti s deťmi, niekto z menších členov rodiny má meniny, alebo jednoducho chce svoje dieťa potešiť. Dôvodov, prečo impulzívne siahnuť po hračke, je viacero. A mať možnosť ju zakúpiť v predajni potravín je veľká úľava, pretože nemusí vyhľadávať veľké hračkárstva alebo surfovať na internete. Sortiment hračiek sa udomácňuje aj v potravinách a pre obchodníkov je to príležitosť na zvýšenie obratu i vernosti k značke.