Bridge days a ich zavedenie u zamestnávateľa - Mičudová, Tatiana
Tento článok rozoberá poskytovanie bridge days ako dní, v ktoré si zamestnanec čerpá ďalšie voľno nad rámec dovolenky a ktoré sa považujú za určitý benefit poskytovaný zamestnávateľom.