MM Průmyslové spektrum
Vývoj v oblasti strojárstva a technológií. Je určený pre stredný a vyšší manažment, dizajnérov a technológov, dovozcov a vývozcov, pracovníkov výskumu a vývoja, učiteľov a študentov.