A Mechanism for Cyclic-dynamic Screening of Primary Financial Monitoring Entities under Wartime Conditions - Krišková, Petra, 1981-
Vyvinutie mechanizmu pre cyklicko-dynamické skríningové aktivity primárnych subjektov finančného monitorovania vo vojnových podmienkach. Navrhovaný mechanizmus identifikuje atypické vzorce správania, zlepšuje reakciu na rýchlo sa vyvíjajúce riziká a zlepšuje kvalitu odhaľovania finančných trestných činov.