Extracting Retrospective Information through the Public Sharing of Female Golfers' Contributions in a Digital Environment: An Analytical Perspective of Their Impact on Shaping Golf Communities - Malíčková, Lucia, 1988-
Vplyv príspevkov na Instagrame troch profesionálnych golfistiek počas kalendárneho roka 2022 na budovanie verejnej mienky o danom športe.