Not Small - Not Big Data: the Missing Size in the Data Spectrum - Schmidt, Peter, 1968-
Tento článok sa zaoberá klasifikáciou dátových súborov, ktoré nezapadajú do tradičných kategórií malých alebo veľkých dát, a zavádza medziľahlú kategóriu s názvom Nie malé - nie veľké dáta (dáta NoS-NoB). Pochopenie a efektívne spracovanie dát NoS-NoB je kľúčové pre rôzne oblasti dátovej vedy, pretože zahŕňa štruktúrované, pološtruktúrované a neštruktúrované informácie, ktoré predstavujú výzvu pre konvenčné výpočtové prostredia kvôli hardvérovým a softvérovým obmedzeniam.