Odvody na zdravotné a sociálne poistenie u pracujúcich dôchodcov - Matlovičová, Iveta
Poberatelia dôchodkových dávok, ktorí vykonávajú zárobkovú činnosť, a zároveň sú poberateľmi starobného dôchodku, predčasného starobného dôchodku, invalidného dôchodku, výsluhového dôchodku a dovŕšili dôchodkový vek a invalidného výsluhového dôchodku, majú v zdravotnom a sociálnom poistení osobitné postavenie. Kedy môže dôchodca pracovať a aké sú obmedzenia?