Shaping Investment Trends through the African Continental Free Trade Area and Its Investment Protocol in Africa - Lacušová, Sabina, 1999-
Skúmanie významu Africkej kontinentálnej zóny voľného obchodu (AfCFTA) a jej investičného protokolu pre priame zahraničné investície a hospodársku integráciu v Afrike. Záver, že AfCFTA bude zohrávať kľúčovú úlohu pri pretváraní hospodárskej krajiny Afriky a urýchľovaní jej rozvojovej trajektórie.