Das Phänomen der Mehrsprachigkeit an europäischen Arbeitsmärkten - Ondrušová, Terézia, 1978-
V 21. storočí prežíva téma viacjazyčnosti novú dynamiku v dôsledku globalizácie, migrácie a digitalizácie. Komunikácia v práci, viacjazyčnosť, jazyková politika a riadenie jazykov sa čoraz viac stávajú zameraním výskumu. V posledných desaťročiach sa sieťové trhy a digitálna omunikácia stali súčasťou každodenného života. Popis a analýza viacjazyčnosti na pracovnom trhu.