The Council of Europe Development Bank and Its Role in International Social and Development Aid - Winkler, Martin, 1975-
Identifikovanie znakov, ktoré odlišujú Rozvojovú banku Rady Európy od ostatných multilaterálnych rozvojových bánk, ako aj jej strategické ciele, a vysvetlenie, akú úlohu táto banka zohráva v medzinárodnej rozvojovej pomoci a ako by mohla byť inšpiráciou pre iné multilaterálne rozvojové banky.