Investičná mašina na peniaze alebo sklamanie? - Zavodníková, Kristína
Ekonomický profil Slovenska sa ukazuje byť čoraz atraktívnejší pre mimoeurópskych investorov, príkladom sú nedávne kórejské a čínske investície do miestneho (elektro) automobilového priemyslu. V pláne sú však aj veľké štátne investície do rozvoja jadrovej energetiky.