Status quo české a slovenské komunitní energetiky: definice, bariéry, statistiky
Pojmy ako energetické spoločenstvo, aktívni zákazníci či zdieľanie sú skloňované stále častejšie. Aké podmienky pre skutočný rozvoj komunitnej energetiky zatiaľ dokázali vlády v oboch krajinách vytvoriť?