Digitalization and Development of Physicians’ Digital Skills - Matulčíková, Marta, 1964-
Cieľom nášho výskumu bolo zistiť, ako lekári poskytujúci ambulantnú starostlivosť vnímajú elektronické zdravotníctvo a preskúmať ich záujem o rozvoj svojich digitálnych zručností. Teoretické pozadie problematiky bolo spracované na základe domácich a medzinárodných zdrojov. Vzorku respondentov tvorilo 99 lekárov (všeobecných lekárov, špecialistov a zubných lekárov).