Když UI potká AI aneb generativní rozhraní jako budoucnost digitální práce - Bílek, David
V dobe, keď digitálne technológie formujú každodennú prevádzku firiem, rastie potreba efektívnych a flexibilných informačných systémov. Pre tradičné užívateľské rozhrania (UI) nie je jednoduché držať krok s dynamikou moderného trhu. Zvládajú to len za cenu vysokých nákladov a častých zmien. Pre zaistenie efektívneho prístupu k informáciám a optimalizáciu pracovných procesov je nevyhnutný presun od statických systémov k adaptívnym riešeniam.