Omnibus a navrhované zmeny v reportingu ESG - všetko čo by ste mali vedieť - Roštek, Naďa
V poslednom čase sa v súvislosti s ESG a udržateľnosťou podnikania objavuje čoraz viac diskusií o tzv. Omnibus legislatívnom balíčku. Tento návrh Európskej komisie môže významne ovplyvniť spôsob, akým firmy pristupujú k ESG reportingu. Aké zmeny Omnibus prináša?