Mehrsprachigkeit im individuellen und gesellschaftlichen Kontext - Kucharová, Jana, 1981-
Tento článok skúma viacjazyčnosť v celej jej komplexnosti – ako individuálny potenciál, ako sociálnu realitu a ako výzvu pre sociálne systémy. Cieľom je rozvinúť diferencované chápanie toho, ako možno viacjazyčnosť praktizovať, vnímať a politicky formovať v rôznych oblastiach života.