Vykonávanie základnej finančnej kontroly v roku 2025 - Konečná Veverková, Ingrid
V príspevku uvedieme základné informácie o výkone základnej finančnej kontroly v obciach, VÚC a rozpočtových a príspevkových organizácií nimi zriadených v roku 2025. Zameriame sa na elektronický výkon základnej finančnej kontroly, ktorý súvisí s elektronizáciou verejnej správy a digitalizáciou účtovníctva. Odpovieme na najčastejšie otázky, ktoré súvisia s elektronickým výkonom základnej finančnej kontroly.