Úver zo Štátneho fondu rozvoja bývania - Urbanová, Terézia
V nasledujúcom príspevku sa venujeme účtovaniu úveru zo Štátneho fondu rozvoja bývania podľa opatrenia Ministerstva financií Slovenskej republiky z 12. decembra 2022 č. MF/014454/2022–36, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovej osnove pre obce, vyššie územné celky a nimi zriadené rozpočtové organizácie a príspevkové organizácie v znení neskorších predpisov.