Nezbytný mezikrok, nebo brzda změny? - Halfarová, Hana
Zemný plyn zohráva v európskej energetickej transformácii rozporuplnú úlohu. Niekde je vnímaný ako nevyhnutný medzikrok medzi uhlím a obnoviteľnými zdrojmi, inde sa od neho rýchlo ustupuje. Ako vyzerá česká cesta v porovnaní so zahraničím?