Agrovoltaika má dveře otevřené - Bím, Jiří
Kombinované využitie pôdy pre poľnohospodárstvo a výrobu elektriny zo solárnych panelov dostalo vlani v Českej republike pevné právne základy a môže sa stať kľúčovým nástrojom pre udržateľnú transformáciu českého vidieka.