Hodnotenie systému finančného riadenia - Tamášová Karácsonyová, Katarína
Finančné riadenie vo verejnej správe nie je len o dodržaní zákona – je to každodenná realita, ktorá ovplyvňuje chod celej organizácie. Článok prináša rekapituláciu povinností vyplývajúcich z vytvárania a rozvíjania systému finančného riadenia, ako aj prehľad toho, čo všetko sa kontroluje pri hodnotení systému finančného riadenia, aké sú povinnosti podľa zákona č. 357/2015 Z. z. a čo si pripraviť ešte pred príchodom audítorov.