Miestny poplatok za komunálny odpad – množstvový zber - Mitringová, Jaroslava
V príspevku sa zaoberáme otázkou, či vzhľadom na definíciu množstvového zberu komunálneho odpadu podľa zákona č. 582/2004 Z. z. o miestnych daniach a miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady možno zber komunálneho odpadu z rodinných domov považovať za množstvový zber, ak sa uskutočňuje do nádob o objeme 120 litrov, teda je merateľný.