Programy cezhraničnej spolupráce ako nástroj rozvoja cestovného ruchu - Kvasnová, Diana
Cestovný ruch je faktorom regionálneho rozvoja a ako dôležitý sektor hospodárstva má pozitívne účinky aj na ďalšie oblasti národného hospodárstva. Pohraničné regióny v rámci Európskej únie významne prispievajú k sociálno-ekonomickej prosperite Európy. Identifikácia vplyvu vybraného programu cezhraničnej spolupráce Európskej únie na rozvoj cestovného ruchu na Slovensku.