Nakladanie s majetkom obce prostredníctvom obchodnej verejnej súťaže - Lengvarský, Ján
Obchodná verejná súťaž je popri priamom predaji/prenájme a dražbe jedným z troch základných spôsobov nakladania s majetkom obce. V tomto príspevku si autor podrobnejšie rozoberie jednotlivé štádiá procesu obchodnej verejnej súťaže s dôrazom na špecifiká postupu obce.