Zostavenie a schválenie rozpočtu obce na rok 2026 - Konečná Veverková, Ingrid
V príspevku sa venujeme zostaveniu a schváleniu rozpočtu obce na rok 2026. Upozorníme na vplyv ústavného zákona č. 493/2011 Z. z. o rozpočtovej zodpovednosti na jeho zostavenie a schválenie. Odpovieme na časté otázky z uplatnenia pravidiel rozpočtovej zodpovednosti pri zostavovaní a schvaľovaní rozpočtu.